Απο κοινου Γιορτη: Χρηστικες πληροφοριες

Φτάνοντας στον χώρο της ΓΙΟΡΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ
Απολαύστε την όμορφη πλατεία με την εξαιρετική θέα και εντοπίστε τον πάγκο με την Γραμματεία από τον οποίο μπορείτε να ζητάτε όποιες πληροφορίες χρειάζεστε καθ’όλη την διάρκεια της Γιορτής.
Στην Από Κοινού Γιορτή μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά στις δράσεις/εργασίες της Γιορτής με τον εθελοντισμό σας. Επιλέξτε από τη λίστα, που θα βρίσκεται σε εύκολη πρόσβαση στον πάγκο της γραμματείας, την εργασία στην οποία επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε και συμπληρώστε την διαθεσιμότητά σας.
Kατά τη διάρκεια της γιορτής, στην διάθεσή σας θα βρίσκονται πάγκοι με έκθεση προϊόντων Συνεργατικών Εγχειρημάτων όπως βιβλία από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, προϊόντα καθαρισμού από τη ΒΙΟΜΕ, προϊόντα Αλληλέγγυου Εμπορίου από την ΣΥΝΑΛΛΟΙΣ, κηπευτικά και φρούτα από την ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΛΟΥ και άλλα συνεργατικά και οικολογικά προϊόντα.
Οι ώρες του προγράμματος θα τηρούνται όσο πιο πιστά είναι δυνατόν.Επιθυμούμε να είμαστε “ΩΡΑίοι” και να μην αποκλίνουμε από τις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα. Σας ζητάμε συγνώμη εκ των προτέρων αν δεν τα καταφέρουμε.
Η διατροφή
Στον χώρο θα υπάρχει το βράδυ του Σαββάτου μαγειρική δραστηριότητα ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε -αντί μικρού κόστους- φαλάφελ και μπεζερμέ. Θα υπάρχει επίσης μπύρα, κρασί και τσίπουρο. Στο χωριό λειτουργεί και καφενείο όπου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά πιάτα της επιλογής σας.
Για να καλυφθούν τα έξοδα
Τα έξοδα της διοργάνωσης της Γιορτής Από Κοινού θα συγκεντρωθούν από την ελεύθερη συνεισφορά όλων μας. Στον χώρο θα υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης που κατά περιόδους θα “κυκλοφορούν” ανάμεσά σας και θα σας “κλείνουν το μάτι” υπενθυμίζοντας ότι η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη.
Καλή μας αντάμωση!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις